Sorry, wij hebben een klantenstop
voor pedicurebehandelingen

Pedicure behandelingen

Pedicure salon

Provoet

Een behandeling aan Uw voet,

maakt Uw dag weer goed!

PEDICURE BASIS BEHANDELING (45 - 60 min.)

Bestaande uit:

Desinfecteren van de voeten
Knippen van de nagels
Verzorgen van de nagels en de nagelomgeving
Verwijderen van eelt, kloven, likdoorns en ingroeiende teennagels
Verzorgende voeten crème

Indien een behandeling langer duurt dan 60 min., per 15 min. een toeslag van € 10,00


€ 37,50
DEELBEHANDELING (max 30 min.)

Bestaande uit:
Knippen van de nagels
Verwijderen likdoorns
Verwijderen overtollig eelt
Drukvrij leggen van ingroeiende teennagels

 


€ 12,50
€ 18,50
€ 18,50
€ 18,50

Schimmelnagels: wat doe je eraan?

 

FunghiClear anti-schimmel is veruit het beste middel tegen kalknagels en schimmelnagels dat u op dit moment kunt kopen. (In de volksmond worden schimmelnagels vaak kalknagels genoemd). Bij het ontwikkelen en samenstellen van FunghiClear is goed gekeken naar alle bestaande producten. Uiteindelijk is er een uniek product ontwikkeld dat zeer effectief is tegen schimmelnagels en voetschimmel.

Funghiclear is op basis van Manuka olie en creëert een milieu waarin schimmels niet kunnen leven. Een groot voordeel van FunghiClear in spray flacon is dat u de nagels en voeten heel gemakkelijk in kunt sprayen en zo het product precies op de juist plaats kunt aanbrengen.

FunghiClear heeft een aantal unieke eigenschappen:
- FunghiClear is een natuurlijke spray met aangename geur die zeer sterk schimmelremmend werkt.
- Is zeer effectief bij behandeling van schimmelnagels en voetschimmel.
- Ook goed te gebruiken om uw schoenen inwendig te reinigen en ontdoen van schimmelkiemen en zodoende nieuwe infecties te voorkomen.
- Samengesteld met natuurlijke ingrediënten die helpen de huid in goed conditie te brengen.
- Ook veilig en effectief te gebruiken door risicogroepen zoals diabetes patiënten.
- De spray flacon is heel gemakkelijk in gebruik.

Manuka olie: het hoofdbestanddeel in FunghiClear
Manuka Olie is een essentiële olie die wordt gewonnen uit de Manuka plant in Nieuw Zeeland. De Manuka plant is familie van de Melaleuca Alternifolia waaruit Tea Tree Olie wordt gewonnen, maar dan veel krachtiger. Van Manuka Olie zijn tot op heden geen bijwerkingen bekend. Onderzoek geeft tevens aan dat de schimmel remmende werking van Manuka Olie als zeer sterk wordt beoordeeld. Een bijkomend voordeel is dat Manuka Olie een aangename geur heeft.

Aanbevolen gebruik:
- ‘s Ochtends na het opstaan en ‘s avonds voor het naar bed gaan de aangedane plek (nagels en/of huid) behandelen.
- Houd de flacon op circa 2 cm van de aangedane plek en spray 1 keer.
- Bij ernstige schimmelnagels kunt u beter eerst de dikke laag van de nagel weg laten frezen in de salon of zelf vijlen met bv een professionele
nagelvijl. Deze moet u dan uitsluitend hiervoor gebruiken i.v.m.
kans op besmetting van andere (nog) gezonde nagels.

- U kunt i.p.v. sprayen ook een kwastje (niet meegeleverd) gebruiken als u liever wilt smeren, de verstuiver kan eraf geschroefd worden.
- Reinigen van de schoenen is essentieel bij een goede behandeling. Spray de schoen goed in, door 1 x te sprayen in de schoen richting de neus.
Herhaal deze handeling 1 x per dag,
gedurende vijf dagen. Het is aan te bevelen ook de schoenen te behandelen die langere tijd niet gedragen
zijn.

- Preventief: na het bezoek van een openbare wasgelegenheid zoals een zwembad of sauna de voeten sprayen, voornamelijk tussen de tenen.

Resultaat!
Als u begint met de behandeling is het niet zo dat de nagelschimmel weer omgezet wordt in gezonde nagel. Dit is een proces van uitgroeien en dat heeft even tijd nodig. Wel ziet u na enkele weken (4-6) dat er weer een gezonde nagel aan het groeien is en dat geeft weer vertrouwen in een goede afloop. Op de foto hierboven ziet u een foto van een klant van mij die nu weer een mooie nagel heeft na er ettelijke jaren mee te hebben getobd.

Zelf schimmelnagels behandelen is echt goed te doen. Met een professionele nagelvijl kunt u zelf de toplaag van uw nagel afvijlen en daarna beginnen met de dagelijkse insprayen van uw aangedane nagel. Bij ernstige vorm van kalknagels is het wellicht een aanrader om even een afspraak in de salon te maken voor een goede start van de behandeling.
Vele gebruikers zijn uitermate positief over de resultaten.

Aanvullende informatie:
Sporters:
FunghiClear is veilig te gebruiken door sporters, 1 op de 3 sporters kent het fenomeen voetschimmel (Achilles Studie 1999). Sporters lopen schimmels meestal op door na het sporten gebruik te maken van openbare douche en wasruimten. Door het sporten in gesloten schoenen met vaak druk op verschillende punten van de voet is de huidweerstand laag. De schimmel kan zich dan gemakkelijk toegang verschaffen tot de huid. Het gebruik van FunghiClear na het douchen, zorgt ervoor dat de schimmel zich niet kan hechten en daardoor de huid of de nagel van de voet niet kan infecteren.

Ouderen:
FunghiClear is voor ouderen eenvoudig te gebruiken. Ouderen zijn eveneens een eenvoudiger doelwit voor schimmels. Op hogere leeftijd neemt de huidweerstand af en de voetverzorging wordt ook moeilijker omdat men de voeten vaak niet goed kan drogen. Het preventieve gebruik van FunghiClear kan ouderen helpen schimmelinfecties aan de huid en nagel te voorkomen. Doordat FunghiClear een spray is kunnen ouderen vanaf afstand de voeten sprayen.

Diabetespatiënten:
FunghiClear is veilig voor gebruik voor mensen met diabetes. Bij diabetespatiënten komen schimmels ook vaak voor. 

Overig:
Ingrediënten A: Actieve ingrediënten Leptospermum Scoparium (Manuka) Olie, Ocimum Basilicum (Basilicum) Olie, Mentha Piperita (Pepermunt) Oil, Lavandula Angustifolia (Lavendel) Olie, Vitamine E (Tocopheryl Acetaat). B: Hulpstofen Water, Glycerine, Polysorbaat 80, Zea Mays (Maiszetmeel), Maltodextrine, Silica, Zink Pyrithion, Linalool, Limoneen.

Bijwerkingen:
De enige tot nu toe bekende bijwerking van FunghiClear is een allergie tegen de bestanddelen van FunghiClear zelf. Een dergelijke reactie is slechts zelden waargenomen. Men dient echter bij het inzetten van FunghiClear zich hiervan bewust te zijn. Bij eventuele allergische reacties direct stoppen met de spray. Eventueel optredende uitslag zal spoedig verdwijnen. Bij twijfel uw arts/therapeut raadplegen.

FunghiClear niet gebruiken: • op de slijmvliezen • in en rond de ogen • bij open wonden • inwendig • op de genitaliën FunghiClear is uitsluitend voor uitwendig gebruik.
Indien de spray toch in de ogen komt, deze met water uitspoelen en laten controleren door een arts.

Bewaaradvies: droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren


FunghiClear is verkrijgbaar in de salon