Microneedling "Roll-Me-Over"Microneedling State of Beauty

MICRONEEDLING "ROLL-ME-OVER"
Huidverjongend en verstevigend
- Per behandeling
- In kuurverband van 5 x totaal

€ 121,50
€ 570,00
Microneedling "Roll-me-over":

Werking van Microneedling

Door het over de huid rollen met de Medex "Roll-me-over" dermaroller, worden honderden kleine prikjes in de huid gegeven. Daardoor wordt het opname vermogen van de huid voor de actieve werkstoffen van Medex "Roll-me-over" verhoogd. Dit alles zorgt o.a. voor de versnelde aanmaak van collageen en elastine, wat zorgt voor meer stevigheid van de huid. Hierdoor wordt de huid weer mooi en glad.

De Medex dermarollers zijn gemaakt van titanium, een licht, sterk en hard metaal, waardoor de punten lang scherp blijven. Titanium is anti-allergeen, zodat de kans op reacties tot een minimum beperkt wordt. Steriel werken is met deze behandeling zeer belangrijk, iedere klant heeft een eigen roller die na de kuur weggegooid wordt. Daarnaast werken wij met steriele actieve werkstoffen voor het beste resultaat.

Uit wetenschappelijk onderzoek is de volgende combinatie van werkstoffen het meest effectief gebleken. De werkstoffen die wij gebruiken zijn: hyaluronzuur, meso poly-vitaminen, glycolzuur, DMAE en cafeïne. Deze werkstoffen werken onder meer zeer positief op:

Vochtbalans
Aanmaak van collageen
Afstoten van dode huidcellen
Ouderdomspigmentatie
Strakkere huid 

Behandelschema
De behandeling bestaat uit een kuur van vijf behandelingen (één behandeling per week) Waarbij in de verschillende weken ook verschillende combinaties van werkstoffen gebruikt worden.

- Reiniging
- Dieptereiniging
- Peeling
- Desinfecteren van de huid
- Aanbrengen werkstoffen
- "Roll-me-over" dermaroller over gelaat/hals/decolleté
- Masker (Collageen vliesmasker)
- Afsluiting specifieke actiefcrème

Indicaties:
- Acne littekens

- Grove poriën
- Hyperpigmentatie
- Huidveroudering
- Rimpels en huidverslapping
- Littekens door brandwonden

Contra indicaties:
- Actieve Acne

- Ontstekingen
- Koortslip
- Schimmelinfecties
- Rosacea